Meer bezoekers nodig? Uw website trekt niet genoeg bezoekers?

Het is natuurlijk mogelijk dat u het moeilijk vindt om bezoekers aan te trekken. Er zijn talloze manieren om er toch in the slagen om meer bezoekers te verwelkomen op uw website. Wij kunnen u helpen om meer bezoekers te krijgen.

Website fouten verbeteren De W3C validator geeft veel fouten aan?

We horen het wel vaker: "als ik mijn website valideer met de W3C validator krijg ik enorm veel fouten te zien". Het is echter van belang om ervoor te zorgen dat de code van uw website zo min mogelijk fouten bevat, omdat ook Google de code inspecteert.

Uw website hoger in Google U wilt uw website hoger in Google terugzien?

Veel webmasters zitten met het probleem dat hun website niet goed vindbaar is in Google. Er bestaan echter verschillende "trucs" om een website hoger in Google te laten scoren. Uiteraard zijn wij daarvan op de hoogte, zodat we u ook hiermee van dienst kunnen zijn.

Prijzen website verbeteren

Omdat u zelf misschien niet genoeg kennis in huis heeft om uw website te verbeteren, kunt u dit uiteraard ook door ons laten doen. Wij zijn immers gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van websites.

Het is helaas onmogelijk om vaste prijzen te noemen voor het verbeteren van websites. Iedere website is immers anders en de ene website bevat nu eenmaal meer verbeterpunten dan de andere. Daarom rekenen wij 60 euro exclusief btw per uur voor het verbeteren van een website. Van veel websites kunnen in dat uurtje de belangrijkste pagina’s al worden verbeterd. Laat dus snel uw website verbeteren en zie de bezoekers en/of omzet toenemen!

U kunt er ook voor kiezen om uw website tegen een vaste prijs te laten aanpassen. Voordat wij aan de slag gaan met het verbeteren, zullen we dus in overleg met u een vaste prijs bepalen. Laat u bijvoorbeeld uw website optimaliseren voor zoekmachines? Reken dan op 49 euro exclusief btw per pagina. Wij zullen uw teksten in dat geval (gedeeltelijk) herschrijven en zullen daarnaast de metatags (titel, omschrijving en zoekwoorden) voor u op papier zetten.