Meer bezoekers nodig? Uw website trekt niet genoeg bezoekers?

Het is natuurlijk mogelijk dat u het moeilijk vindt om bezoekers aan te trekken. Er zijn talloze manieren om er toch in the slagen om meer bezoekers te verwelkomen op uw website. Wij kunnen u helpen om meer bezoekers te krijgen.

Website fouten verbeteren De W3C validator geeft veel fouten aan?

We horen het wel vaker: "als ik mijn website valideer met de W3C validator krijg ik enorm veel fouten te zien". Het is echter van belang om ervoor te zorgen dat de code van uw website zo min mogelijk fouten bevat, omdat ook Google de code inspecteert.

Uw website hoger in Google U wilt uw website hoger in Google terugzien?

Veel webmasters zitten met het probleem dat hun website niet goed vindbaar is in Google. Er bestaan echter verschillende "trucs" om een website hoger in Google te laten scoren. Uiteraard zijn wij daarvan op de hoogte, zodat we u ook hiermee van dienst kunnen zijn.

Wie zijn wij?

Website-testen.nl is onderdeel van Kwalitiv, een webdesignbureau. Wij houden ons al jaren bezig met het ontwikkelen en verbeteren van websites. De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in SEO, Search Engine Optimization of in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie. Dit komt erop neer dat wij ervoor kunnen zorgen dat uw website hoog scoort in de organische, niet-betaalde zoekresultaten.

Hoe testen wij een website?

Wij testen uw website op drie verschillende punten:

  • Fouten in de code: wij laten uw website controleren door verschillende “validators”. Ook zoekmachines vinden het namelijk belangrijk dat de code van uw website in orde is.
  • SEO: wij controleren in welke mate de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wij testen hoe goed de on-page optimalisatie (factoren binnen uw website) is, maar bekijken ook zeker de off-page optimalisatie (factoren buiten uw website). Een website die goed geoptimaliseerd is, kan u namelijk veel geld besparen, maar ook zeker veel geld opleveren.
  • Usability: het is van belang dat uw website duidelijk is voor de bezoekers. Indien uw website logisch in elkaar zit, kan dat een positieve invloed hebben op de conversieratio. Vandaar dat wij uw website testen op het gebied van usability.